خبر سوئد – مهاجرت به اروپا و دریافت اقامت دائم و پاسپورت معتبر سوئدی آرزویی است که این روز ها در بین جوانان ایرانی بسیار پرطرفدار می باشد, کشور سوئد با داشتن سیستم رفاهی بسیار بالا , امنیت, صلح طلبی, خارجی پذیر بودن بالای ملت و دولت سوئد , شباهت زبان سوئدی به انگلیسی و آلمانی , حمایت از نهاد خانواده و آزادی های فردی و اجتماعی همواره جایگاه بسیار بالایی در جذب و پذیرش نخبگان خارجی در این کشور داشته است.

از طرف دیگر افزایش زمانی برای دریافت جواب درخواست پناهندگی از یک سال به دو سال از سال 2016 ,  رکورد متقاضیان پناهندگی از سال 2015 و صف انتظار 165000 نفری پناهندگان خارجی , بی کاری و تنگی جا در مسکن های پناهندگی باعث شده است که دیگر کمتر کسی به طریق پناهندگی برای دریافت اقامت سوئدی اقدام نماید. (طبق قانون جدید پناهندگی دریافت اقامت دائم بسیار دشوارتر و طولانی تر برای پناهندگان خارجی شده است)

در مقالات قبلی به سایر روش ها مانند ازدواج صوری برای دریافت اقامت دائم اشاره کردیم .

خرید-شرکت-در-سوئد

مزایای خرید شرکت در سوئد – شکل بالا

در این خبر به اطلاع رسانی در رابطه با نحوه سرمایه گذاری و خرید شرکت در کشور سوئد برای دریافت پاسورت و حق شهروندی سوئد می پردازیم

سرمایه گذاری و خرید شرکت در سوئد یکی از آسان ترین راه های مهاجرت به این کشور می باشد, در این متد ابتدا متقاضی باید یک شرکت سوده و موفق در این کشور را شناسایی کرده که صاحب آن قصد فروش 50% یا بالاتر سهام این شرکت را داشته باشد,

قیمت و ارزش یک شرکت معمولا از طریق میزان فروش , ارزش داریی ها منقول و غیر منقول, پرسنل , برند و … تعیین میشود و حداقل مبلغ برای خرید شرکت و اشتغال از 500 میلیون تومان به بالا می باشد.

این مرحله باید از طریق مراجعه به وسایت یا دفتر کاری شرکت های واسطه خرید و فروش بیزینس در سوئد و یا تماس مستقیم با صاحبان صنایع و بیزینس انجام شود , بهتر است که در این شخص خریدار تسلط کافی به زبان انگلیسی را داشته باشد

در مرحله بعدی باید با صاحب یا دلال فروش شرکت وارد مذاکره شده و توانایی خود در پرداخت مالی ازش سهام شرکت مذکور و علاقه مندی خود  ابراز نمود, در صورتی که فروشنده تمایل خود به این معامله را ابراز نماید در مرحله بعدی باید از طریق وب سایت دولتی کارآفرینان و شرکت های سوئدی مبلغ معامله را واریز و برگه سهام مالکیت سهام شرکت را دریافت نمود

تمام مراحل فوق می تواند توسط فرد خریدار یا نماینده قانونی وی در کشور سوئد انجام شود

بعد از دریافت برگه سهام فوق می بایستی با در دست داشتن مدارک درخواست ویزای کاری خویش فرما و پر کردن فرم مربوطه در سفارت سوئد تقاضای خود را برای مهاجرت کاری به کشور سوئد ثبت نمایید.

در این زمان فرد متقاضی می تواند علاوه بر خود برای همسر و تمامی فرزندان زیر 18 سال خود نیز فرم درخواست ویزای همراه را تکمیل نماید. دریافت پروسه ویزا بعد از بررسی و تایید توسط سفارت سوئد در ایران تایید و یک ویزای کاری 2 ساله برای فرد متقاضی و تمامی همراهان وی صادر میگردد.

از اینجا به بعد شما می بایستی از طریق کار و مدیریت بیزنس فوق در سوئد به مدت 2 سال در کشور سوئد و دریافت حداقل حقوق 14500 کرون سوئد در ماه در انتهای سال دوم درخواست اقامت دائم در سوئد را به اداره مهاجرت سوئد بدهید تا بعد از بررسی نهایی کارت اقامت دائم سوئد برای شما و خانواده خود صادر گردد.

بعد از 2 سال اقامت دائم سوئد به شما داده خواهد شد و در بعد از 5 سال سکونت در این کشور شما می تواند پاسپورت این کشور را دریافت کنید و شهروند کشور سوئد شوید

جهت ثبت تقاضای سرمایه گذاری در سوئد, از فرم زیر استفاده کنید

نام شما (الزامی)

ایمیل شما (الزامی)

تلفن همراه (الزامی)

حداقل سرمایه به دلار

کشور و شهر سکونت فعلی (الزامی)

تعداد اعضای همراه متقاضی

توضیحات تکمیلی

پیشنیازها : توانایی مکالمه به زبان انگلیسی , توانایی اداره کردن شرکت یا مغازه مربتط با سابقه کاری و تحصیلات شما

اقامت سوئد از طریق خرید مغازه, اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری, هزینه خرید شرکت در سوئد, خرید مغازه در سوئد